dobroge.tv

Live

IPS Teodosie a anunțat că va merge pe câmp să facă rugăciuni de ploaie

IPS Teodosie a anunțat că va merge pe câmp să facă rugăciuni de ploaie
14 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat, joi, că va ieşi la câmp să facă rugăciuni de ploaie, în localităţi învecinate cu municipiul Constanţa, scrie news.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, joi, la emisiunea Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea că aceste rugăciuni vor avea loc în zilele de post.

De mâine începem în zilele de post, vineri, săptămâna viitoare, luni, miercuri şi vineri, să ieşim puţin la câmp să facem rugăciuni. Şi eu voi ieşi la Valu lui Traian, aici, în vecinătate, să facem rugăciuni de ploaie. Săptămâna viitoare, în altă parte, la Cumpăna, la Techirghiol, în alte părţi, în fiecare zi, voi ieşi cu părinţii de la Catedrală, în diferite locuri, în vecinătatea oraşului Constanţa”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Multe culturi din județul Constanța sunt afectate de temperaturile ridicate din ultima perioadă, dar mai ales de lipsa precipitațiilor. În timp ce unele culturi au fost compromise în totalitate, altele sunt mai puțin afectate. Cu toate acestea, dacă nu plouă curând, agricultorii se tem că nu își vor mai putea recupera nici măcar investiția -- detalii aici: „Cultura s-a diminuat cu cel puțin 25%”. Seceta face ravagii în Dobrogea: agricultorii își văd culturile distruse și se tem că nu-și vor mai putea recupera nici măcar investiția


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233