dobroge.tv

Live

Caz incredibil în Capitală! Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet cu cocaină în valoare de 30.000 de euro

Caz incredibil în Capitală! Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet cu cocaină în valoare de 30.000 de euro
23 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Bucureşti a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că interlopii i-au furat un colet pe care abia îl ridicase şi în care se afla cocaină în valoare de 30.000 de euro.

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină în valoare de aproximativ 30.000 de euro, scrie Agerpres.

Conform unui comunicat al DIICOT, cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar un magistrat a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unor surse judiciare, atât cei patru bărbaţi, cât şi „persoana vătămată” sunt cercetaţi şi pentru trafic de droguri.

La data de 20 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au efectuat opt percheziții domiciliare, în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 18 spre 19 iulie, în sectorul 6 din București, imediat după ce ar fi ridicat un colet, de la o firmă de coletărie, o persoană ar fi fost deposedată, prin forță, de acesta, de către alte persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cinci grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, cinci folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, șapte telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare șase mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.

În cauză, patru persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.


Sursă foto: stiridecluj.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233