dobroge.tv

Live

''Parcul de la gară, o toaletă publică''

31 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

O toaletă publică-aceasta este părerea constănțenilor despre parcul de la gară. În loc să fie o zonă de agrement, cum ar fi normal, parcul de la gară mustește de dejecțiile lăsate de animale și oameni. Nici parcul Arheologic, din centrul orașului nu se laudă cu o stare mai bună.

Dejecții umane și iarbă pârjolită. Aceasta este starea spațiilor verzi din oraș. Locuitorii se plâng că în loc să iasă să se relaxeze în parc, sunt nevoiți să îndure mirosuri insuportabile și peisaje dezolante. Printre dejecții și gunoaie-așa se plimbă constănțenii în parcul de la gară. 

Aleile principale au fost invadate de mizerii de la păsări. După arbuști, situația este și mai gravă. În lipsa unor toalete publice, multe zone din parc au devenit adevărate focare de infecție. 

 Amplasat într-o zonă centrală, parcul de la gară este primul pe care îl văd sutele de mii de turiști care vin an de an, pe litoral. Iar în loc să vadă o zonă de agrement, oamenilor li se prezintă imaginea unei veritabile toalete publice. Nici parcul Arheologic nu arată mai bine. Iarba pârjolita este prima pe care oamenii o observă atunci când ies la plimbare prin parc. 

Locuitorii orașului sunt extrem de revoltați că, la capitolul spații verzi, Constanța este codașă. Spațiile verzi din oraș s-au tot diminuat în ultimii ani, o dată cu apariția tot mai multor construcții, iar de cele rămase municipalitatea nu s-a ocupat. Între timp, oamenii încă speră că la un moment dat să poată ieși la plimbare în locuri frumoase și curate, iar copiii lor să nu mai fie nevoiți să se joace în focare de infecție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233