dobroge.tv

Live

Rompetrol a dat startul programului de Internship „Pregătit pentru Carieră”: „Este locul în care ceea ce învață la școală, o să vadă în practică”

01 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

KMG International (Rompetrol) a lansat astăzi a XXII-a ediție a programului „Pregătit pentru Carieră”, la care au luat parte 80 de studenți și proaspăt absolvenți, selectați în urma unui proces de recrutare complex. Timp de două luni, internii parcurg module practice și teoretice, care le vor rafina cunoștințele din industria de petrol și gaze.

Obiectivul principal este a ne pregăti viitorul. O echipă fără viitor, fără rezerve, este o echipă fără valoare. Așa că, de 20 de ani, prin acest program am dezvoltat permanent tineri care, în momentul de față, sunt chiar manageri de top în cadrul companiei. Și nu ne oprim niciodată pentru că de manageri de top este nevoie și astăzi și mâine și poimâine. Industria petrolieră este un domeniu extrem de solicitant, prin urmare trebuie să începem de jos, trebuie să ne pregătim și internship-ul este primul pas către cariera în industria prelucrării țițeiului”, a declarat Felix Crudu director general Rompetrol Rafinare.

Mare parte dintre modulele pe care participanții la program le vor aprofunda se vor desfășura on-site, cu precădere în rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești. Alături de interni vor fi nu mai puțin de 40 de mentori, specialiști din rafinare, petrochimie, logistică sau utilități.

Cei 80 de interni vor fi repartizați în companiile partenere, aflate sub egida Grupului KMG International (Rompetrol) – Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal, Rompetrol Quality Control, Rompetrol Energy și Rompetrol Well Services.

Este o oportunitate pentru mine de a descoperi experiențe noi, de a lua contact cu domeniul, de a descoperi practic ce înseamnă a lucra într-o rafinărie”, a declarat Vlad Jercălău intern program ROMPETROL „Pregătit pentru Carieră”.

Oportunitatea pe care o dă pentru noii ingineri ieșiți de pe băncile școlii și startul în noua noastră carieră. Și faptul că este o multinațională, o companie destul de mare”, a declarat Dinu Mădălin intern program ROMPETROL „Pregătit pentru Carieră”.

De asemenea, sunt incluse și sesiunile online, în special pentru workshop-urile dedicate dezvoltării competențelor soft. Astfel, internii parcurg și programul „Leaders Explore”, care presupune cinci sesiuni online și participă inclusiv la programul „Community Challenge”, în cadrul căreia vor alege o temă de interes social, prin care pot aduce o schimbare în comunitate.

În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor ce au fost, sunt și vor fi interesați de programele noastre de internship. Noi suntem în fiecare an dornici să organizăm și să creștem numărul acestui segment. Cine este interesat și cine își dorește cu adevărat o carieră este mai mute decât binevenit. Aici este locul în care ceea ce învață la școală, o să vadă în practică. Este locul perfect în care faci primul pas în viața reală”, a mai declarat Felix Crudu director general Rompetrol Rafinare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233