dobroge.tv

Live

S-au redeschis restaurantele

01 septembrie 2020
Publicitate

După 6 luni în care au fost închise, cafenelele și restaurantele se redeschid. De la 1 septembrie, operatorii economici trebuie să respecte o serie de reguli, pentru a-și putea desfășura activitatea în condițiile impuse de pandemia de covid. Oamenii cred însă că această măsură nu va ajuta prea mult sectorul HORECA, mai ales că, din cauza regulilor, și numărul clienților va fi mai mic.

După jumătate de an, oamenii pot merge,în sfârșit la restaurant. Măsura vine ca o gură de aer proaspăt pentru patroni. Chiar și așa, trebuie să fie respectate o serie de reguli. 

 Pe lângă măsurile de igienă, administratorii restaurantelor trebuie să respecte mai multe reguli. Una dintre ele este stabilirea circuitelor cu sens unic, la intrare, ieșire și la toalete. La intrarea în restaurant, se va face un triaj observaţional al clienţilor, iar accesul celor cu semne vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis. Pe mese și la baie vor exista produse dezinfectante. Cu toate acestea, sectorul rămâne profund afectat. 

Pierderile din aceste luni au fost considerabile, iar cu restrcțiile impuse este puțin probabil ca operatorii economici să-și poată recupera pierderile. Oamenii se bucură că vor putea merge din nou la restaurant. Ei cred că oprirea activităților în interior nu a fost o idee bună însă sunt mulțumiți că măcar de acum pot merge din nou la cafenele și restaurante. Programul restaurantelor și cafenelelor se va încheia la ora 24. 

La evenimentele private organizate în interior nu vor putea participa mai mult de 50 de persoane. În localitățile în care incidența cazurilor de infectare cu noul coronavirus este ridicată, restaurantele rămân închise.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233