dobroge.tv

Live

''Ți se face pielea de găină când ești pe podium''. Denisa, o poliţistă din România, a dominat întrecerile de atletism din Rotterdam - a câştigat trei medalii de aur!

''Ți se face pielea de găină când ești pe podium''. Denisa, o poliţistă din România, a dominat întrecerile de atletism din Rotterdam - a câştigat trei medalii de aur!
04 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

Ministerul Afacerilor Interne are cu ce se mândri. Denisa Ştirbulescu, o poliţistă din Bucureşti, ofiţer în cadrul Centrului Naţional SIS, a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022.

Denisa iubeşte atâtmeseria pe care o practică, şi sportul, iar medaliile cucerite confirmî acest lucru.  Ea a dominat întrecerile de atletism, unde a obținut cinci medalii, dintre care trei de aur. Denisa Știrbulescu a câștigat proba de 800 de metri și a făcut parte din ștafetele victorioase de la 4×100 de metri și 4×400 de metri. Totodată, sportiva în vârstă de 26 de ani a terminat pe poziția a doua proba de alergare de 10 kilometri și pe locul al treilea la 5 kilometri, potrivit cancan.ro.

„Ți se face pielea de găină când ești pe podium, cu drapelul României în mâini și ți se înmânează medaliile. Fiecare probă a fost cu emoțiile ei, fiecare pas făcut a fost cu sufletul către țară, fiecare medalie câștigată a fost cu gândul că zilele nenumărate de antrenamente și munca au dus la acel moment. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o participând la World Police & Fire Games din Rotterdam, sunt fericită pentru rezultatele obținute, dar mai ales pentru prieteniile legate și pentru oamenii pe care i-am cunoscut” ,a declarat Denisa Ştirbulescu.

"Participarea la o asemenea competiție a reprezentat o experiență deosebită pentru dezvoltarea mea personală și profesională. Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției care este solicitat pentru a reuși o performanță. Sunt aici pentru a câștiga! – acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat și care mi-a dat motivația să dau 110%. Așa voi face și la viitoarele campionate mondiale!”,a adăugat ea.

Sursp foto: Denisa Ileana Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233