dobroge.tv

Live

Bani de la Guvern pentru noul spital regional care ar urma să fie construit în municipiul Constanța

04 august 2022
Publicitate

Banii pentru noul spital regional care ar urma să fie construit în municipiul Constanța vor veni de la Guvern. Proiectul va fi inclus pe lista de investiții finanțate de Ministerul Fondurilor Europene. Unitatea medicală va fi realizată de aceeași firmă, care a proiectat și un spital din Viena.

Am reușit să aducem la Consiliul Județean terenul din Șoseaua Viilor nr. 1 care are destinația de spital județean, posibil regional. Am primit de la Ministerul Sănătății și studiu de prefezabilitate, fezabilitate și proiectul tehnic urmând ca în zilele următoare să primesc și masterplanul și studiu de impact asupra acestui obiectiv.

Vom scuti foarte mulți bani. Firma care a efectuat și a realizat aceste documente, firmă care formată din reprezentanți din Germania și Austria. Au făcut și spitalul AKH din Viena. Este dispusă să vină să ne ajute la actualizarea tuturor acestor indicatori și a proiectului tehnic. Numai alaltăieri erau vreo 150 de copii la urgență la pediatrie la Spitalul Județean și vă dați seama ce înseamnă acest lucru.

Sursa de finanțară va fi foarte clară: împrumut. Vom fi incluși pe lista, pentru că am trimis și memorium la ministrul Fondurilor Europene, pe lista de credi guvernamental”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233