dobroge.tv

Live

Mihai Lupu: „Pot să asigur pe toată lumea că nu va exista niciun sat în județul acesta fără să beneficieze de transport județean”

05 august 2022

Publicitate

Nu va exista niciun sat în județul acesta fără să beneficieze de transport județean” Este promisiunea făcută de președintele Consiliului Județean Constanța. Serviciul județean de transport a fost preluat de CJC, însă fără niciun contract de gestiune, cu rute neadecvate, iar multe dintre mijloacele de transport nici măcar nu erau corespunzătoare. În acest moment, „suntem în plin proces de finalizare a procedurii de licitaţie privind delegarea contractelor de gestiune”, a susținut Mihai Lupu.

A fost încheiată procedura de licitație. Comisia de Evaluare care este independentă și nu este influențată de nimeni pentru că așa spune lege, a finalizat, a trimis la ANAP, pentru a confirmarea finalizarea urmând ca dumneavoastră și eu să primesc informarea. Să primesc informarea în delegarea acestui serviciu județean. Este un serviciu de mare impact asupra transportului și mobilității în județul nostru.

Pot să asigur pe toată lumea că nu va exista niciun sat în județul acesta fără să beneficieze de transport județean. Nici cel mai mic sătuc fără să beneficieze de transport județean. Încă de la finalizarea documentației de expertul independent, privind mobilitatea publică județean, am cerut să existe trasee acoperitoare în fiecare colțișor, în fiecare zonă a acestui județ”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233