dobroge.tv

Live

''Păcat de salvamar, a murit din cauza unui inconştient''. Sorin a încercat să salveze un tânăr care a intrat în mare deşi era steag roşu - a murit alături de el!

08 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zi plină de tragedii pe litoral. Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa, printre aceştia şi un salvamar care a încercat să salveze un tânăr. Deşi este arborat steagul roșu, turiștii nu au ţinut cont şi s-au aventurat în mare.

Un tânăr de doar 23 de ani, din Suceava, şi-a pierdut viaţa în staţiunea Saturn. S-a aventurat în apă alături de un prieten, deşi era arborat steagul roșu de pericol de înec, şi a fost tras de curenţi. A fost scos din apă, iar cadrele medicale i-au efectuat manevrele de resuscitare. Dar totul a fost în zadar.

O altă tragedie s-a petrecut la Eforie Nord, zona Hotel Citadel. Doi bărbaţi de 28 de ani, din Ialomița, și 48 de ani, din Dâmbovița, au fost scoşi din apă inconştienţi şi nu au răspuns nici ei manevrelor de resuscitare.

Unul dintre ei era salvamar. Sorin Georgian Olariu a încercat să-l salveze pe tânărul de 28 de ani, dar a murit alături de el. Şi în acest caz, turistul intrase în apă deşi era arborat steagul roşu.

Sorin Georgian Olariu era din Târgovişte şi avea doar 48 de ani. De ani de zile, venea vara la mare pentru a lucra ca salvamar.

"Salvamar de-al nostru, cu experienţă, din 2018. A lucrat pe tot litoralul. Un tânăr de 29 de ani s-a agăţat de salvator, l-a băgat la fund. A intervenit şi un alt salvamar, i-a scos pe amândoi la mal", a spus Gelu Vătămănescu, şef salvamari.

Moartea salvamarului a stârnit reacţii dure. Zeci de comentarii au fost postate pe reţelele de socializare, în care oamenii cer sancţiuni pentru cei care ignoră avertismentele salvamarilor şi intră în aăî deşi e arborat steagul roşu.

"Mor salvamari ca să salveze niște tâmpiți care nu înțeleg că Marea nu e de joacă!!! Păcat de salvamar! D-zeu să-l odihnească în pace!"

"Trebuiesc inasprite sancțiunile asupra celor care nu respectă indicațiile salvamarilor. Un salvamar nu are nici o putere, trebuie poliție pe plaje dar polițiști cu sânge în instalație sa se poată lua cu toți "smecherii". Pana atunci vor mai muri mulți. Condoleanțe familiilor îndurerate!"

#Îmi pare rau pentru salvamar! Dumnezeul sa-l ierte! Cei doi inconștienți și-au căutat-o singuri!"

"A murit bietul salvamar pentru unul din zecile de tampiti care confunda marea cu gârlă de acasă"

"Trebuie inasprita legea nerespectarii arborarii steagului rosu , amenzi mari , chiar pedeapsa cu privarea de libertate , altfel ce rost mai au salvamarii !!#

"Doamne ferește oare ei nu au văzut marea agitata"

''Păcat de salvamar, a murit din cauza unui inconştient''

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233