dobroge.tv

Live

TRAGEDIE PE LITORAL. A intrat în mare deşi era steag roşu şi a plătit cu viaţa. Mihai avea doar 23 de ani - o familie se pregăteşte să-şi înmormânteze fiul mult iubit!

TRAGEDIE PE LITORAL. A intrat în mare deşi era steag roşu şi a plătit cu viaţa. Mihai avea doar 23 de ani - o familie se pregăteşte să-şi înmormânteze fiul mult iubit!
08 august 2022
Redactia DTV

Publicitate

A fost zi neagră pe litoralul românesc. Trei bărbaţi au sfârşit astăzi înecaţi, printre ei şi un salvamar. Turiştii au ignorat steagul roşu care interzice intrarea în apă şi au plătit cu viaţa pentru asta.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa se află şi Mihai, un tânăr de doar 23 de ani, din judeţul Suceava. Acesta se află la mare împreună cu prietenii, iar astăzi a sfîrşit în valurile mării agitate.

Tragedia s-a petrecut pe plaja Diana din stațiunea Saturn. Două persoane au fost scoase din apă de către salvamari în această dimineață.A fost alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea care a intervenit cu o șenilată și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și sprijinul elicopterului SMURD.

Una dintre persoane a fost salvată şi se află în afara oricărui pericul, în timp ce, Mihai, tânărul de 23 de ani, a fost resuscitat zeci de minute la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Pe plaja Diana din Saturn era arborat steagul roșu

"Pompierii militari au fost solicitați de salvamarii din stațiunea Saturn să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare de aceștia. Au fost alocate șenilata, o ambulanță SMURD, precum și elicopterul SMURD. Victima, un bărbat în vârstă de 23 de ani se afla în stop cardio-respirator. Pompierii au efectuat manevrele de resuscitare, fără un rezultat favorabil, în păcate, fiind declarat decesul bărbatului", au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Pe reţelele de socializare, curg mesajele de condoleanţe pentru familia lui Mihai. "Dumnezeu să te ierte, suflet frumos", "Sincere condoleanțe familiei!", "Prea devreme ai plecat", "De ce Dumnezeu ia la el suflete atât de tinere?", "Încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Ai plecat prea repede dintre noi Max-ule. Dumnezeu sa te odihnească în pace".

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Gârbovirea duhovnicească

Cultură cu de toate

interviu integral RADU AFRIM

În centrul atenției

1 Decembrie 1918

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233