dobroge.tv

Live

CRIMA CARE A ŞOCAT ROMÂNIA. Un medic şi-a găsit soţia şi fetiţa de doar 5 anişori, ucise cu sânge rece. Bărbatul este în stare de şoc

09 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

O crimă petrecută în această după-amiază a şocat o ţară întreagă. Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani.

Potrivit anchetaonline.ro, Viorel L. figura în evidențele medicale ca având un handicap psihic accentuat (permanent) și era, de asemenea, pe lista persoanelor care beneficiau de indemnizație de la DGASPC Argeș. Sursa citată menţionează că vel care a făcut macabra descoperire, este dunul dintre cadrele de bază ale Spitalului Militar Pitești, Lt. col. Gheorghe Rusu, în prezent, șef Birou Resurse Umane. De altfel, și soția sa Gențiana, ucisă astăzi, la Bascov, lucra în aceeași unitate ca biolog și șef Laborator. După ce a alertat autoritățile și acestea au ajuns la fața locului, medicul Rusu a fost, la rândul său preluat de către colegii specializați în acordarea de îngrjiri, fiind într-o stare de șoc.

La momentul capturării acestuia, Viorel L. prezenta răni vizibile în zona inimii și a gâtului.

"Este greu de spus la acest moment dacă a existat un mobil al acestei crime. Persoana bănuită era în evidenţă cu boli psihice, nu putem şti în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a gândi, de a discerne şi de a avea reprezentarea faptelor lui. Sunt lucruri care urmează să fie stabilite de anchetă. Nu avem deocamdată detalii despre un mobil. S-au purtat discuţii cu făptuitorul. A relatat liber despre aceste fapte pentru care îl cercetăm. Se află în custodia organelor de poliţie. O să fie condus la Parchet pentru declaraţii. Era coerent şi a relatat destul de cursiv despre o anumită modalitate de sâvârşire a faptelor”, a precizat Laurenţiu Palaghiea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a menţionat că victimele nu au fost înjunghiate, cum s-a afirmat iniţial, ci lovite cu un corp dur, cel mai probabil cu un ciocan.

“Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense (...) Informaţiile iniţiale spuneau că este vorba de o înjunghiere. Ceea ce pot eu spune este că e vorba de un alt corp dur, posibil ciocan sau altceva. Informaţiile despre înjunghiere cel mai probabil au fost legate de sesizarea iniţială în care se relata că asupra făptuitorului care a fost depistat după ce fugise din locuinţă, în pădurea din apropiere, asupra lui s-a găsit un cuţit”, a explicat Laurenţiu Palaghiea. Agresorul avea răni superficiale în momentul în care a fost prins de poliţişti.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233