dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Două fetițe își vor lua rămas bun de la mama lor pentru totdeauna. Cati este înmormântată astăzi - șoferul care a provocat atâta durere are 22 de ani

CONSTANȚA. Două fetițe își vor lua rămas bun de la mama lor pentru totdeauna. Cati este înmormântată astăzi - șoferul care a provocat atâta durere are 22 de ani
12 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din Constanța. Cati, tânăra mămică care s-a stins din viață după ce a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni în timp ce traversa cu fetițele ei, este înmormântată astăzi.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Un șofer neatent a lăsat două fetițe fără mamă. Cati a fost lovită pe trecerea de pietoni, în timp ce era de mână cu copilele ei: „Dumnezeu să te ierte, draga mea”

Accidentul care a distrus o familie s-a petrecut luni, 8 august, la ieșire din Constanța, spre Cumpăna. Cati, aşa cum o alintau prietenii, se afla de mână cu fetițele ei de trei și șase ani și traversa strada. Un șofer neatent le-a lovit pe cele trei chiar pe trecerea de pietoni. La fața locului au intervenit medicii care le-au acordat primul ajutor. Martorii au declarat că femeia era întinsă pe jos și plină de sânge, iar copilele stăteau și se uitau neputincioase la ea.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Cati era universul lor, dar acum nu-şi vor mai îmbrăţişa niciodată mama din cauza unui şofer neatent. Ultima imagine a micuţelor este cu mama, întinsă pe asfalt: 'Ai grijă de fetele tale'

Toate cele trei victime erau conștiente. Mama, în vârstă de 36 de ani, prezenta are un traumatism craniofacial, fiica cea mică de 3 ani traumatism cranio-cerebral iar cealaltă fetiță de aproximativ 6 ani, prezenta escoriații. Din păcate, Cati a suferit răni prea puternice în zona capului şi s-a stins din viață, pe patul de spital.

Șoferul de 22 de ani care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cati este înmormântată astăzi

Familie, prietenii și cunoștințele o vor conduce astăzi pe Cati pe ultimul drum.

Mâine (astăzi, 12 august - n.red.) are loc slujba de înmormantare Catalina S.,o parte din colegii de liceu merg în seara aceasta la priveghi, dacă sunt persoane care vor să meargă în seara aceasta să ia legătura cu Anamaria Enache.

Mâine (astăzi, 12 august - n.red.) la 14:30 mergem la biserică, cine poate să ajunga mâine să ia legatura cu mine sau cu Stela Gherase.

Dumnezeu să te ierte draga noastră! Doar EL stie de ce a vrut să fie așa! Poza este din august 2013, cine s-ar fi gândit că în august 2022 te cheamă la EL…”, a scris o apropiată.


Sursă foto: Facebook Cătălina S. / Andrei S.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233