dobroge.tv

Live

Festivalul JazzUP Sea a debutat seara trecută la Constanța. ''Anul acesta avem și un program educativ pentru copii numit JazzUP Young''

12 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Festivalul JazzUP Sea a debutat seara trecută la Constanța. Organizatorii au pregătit mai multe workshop-uri, spectacole și concerte care conțin piese de dragoste din repertoriul standard de jazz și câteva surprize din zona folclorică. Intrarea este liberă iar evenimentele au loc în Piața Ovidiu. Festivalul se află la a IV-a ediție.

"În acest an vom face o trecere de la muzica clasică la jazz clasic, contemporan și electronic. Această trecere va începe, de fapt, a început ieri la Muzeul de Artă din Constanța. Sâmbătă și duminică tot în piața Ovidiu, aici lucrurile se vor complica un pic. De ce? Pentru că nu vom avea doar festivalul JazzUP Sea. Vom avea și un program pentru tineret numit JazzUP Young începând cu ora 17.00. Vom avea și un JazzUP Party: incursiuni în muzica electronică și muzica clasică. Festivalul își propune de la an la an să atargă cât mai mulți constănțeni, cât și turiști. Își propune să crească exponențial", a spus Valentin Ștefan ȘTEFĂNIȚĂ, director Festival JazzUP Sea.

"Întrunim muzică clasică, muzică jazz, muzică electronică. Anul acesta avem și un program educativ pentru copii numit JazzUP Young. Avem și un proiect social pentru ajutorarea copiilor defavorizați care se numește JazzUP Hope", a spus Sabin Laviniu PENEA, director Festival JazzUP Sea.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233