dobroge.tv

Live

Cum decurg pregătirile de Ziua Marinei, la Constanţa

12 august 2022
Publicitate

Pe toate navele flotei marinei se fac ultimele pregătiri. Acestea sunt vopsite, spălate și curățate astfel încât de Ziua Porților Deschise, dar și de Ziua Marinei să strălucească. De asemenea, doritorii vor putea chiar să le viziteze. Cum decurg pregătirile dar și cine sunt militarii de la bordul lor vedeți în materialul următor.

"În zilele premergătoare sărbătoririi Zilei Marinei Române 2022 la bordul navelor se desfășoară o serie de activități: pregătirea, piturarea suprafețelor navelor pentru ca acestea să prezinte un aspect marinăresc cât mai bun, pregătirea echipajelor pentru a desfășura în cadrul exercițiului major din data de 15 anumite secvente tactice. Sunt activități și secvențe tactice desfășurate în mai multe rânduri în cadrul unor exerciții. La aceste activități vom participa cu o navă de comandament CP „Dâmbovița”, cu monitorul 45 și cu două vedete blindate 176 și 177", a declarat cdor. Octavian MOCANU, locțiitorul comandantului Divizionul 67 Nave Purtătoare de artilerie.

"Am fost finalistul și câștigătorul locului I la Concursul ,,Omul Anului în Forțele Navale 2021” la secțiunea maistrul militar și subofițerul anului. Mă simt onorat pentru premiul câștigat, premiu care mă face, mă obligă să performăm în tot ceea ce facem la bordul navei. Acest premiu se datorează atât mie cât și întregului colectiv cu care am colaborat în desfășurarea activităților și misiunilor ordonate și primite de către Divizionul 146 Nave Minare-Deminare. Pregătim navele atât din punct de vedere estetic și marinăresc, cât și tehnic. Cu această ocazie aș dori să urez întregului colectiv și tuturor camarazilor mei un călduros „La mulți ani” și tradiționalul „Bun cart înainte!", a declarat maistru militar clasa I George AGIU, șef de echipaj Dragorul Maritim 25 „Locotenent Lupu Dinescu”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233