dobroge.tv

Live

Durere fără margini în familia unei tinere baschetbaliste. Alessia a murit în somn, chiar în ziua în care împlinea 18 ani: „Un înger al echipei a fost chemat la ceruri”

Durere fără margini în familia unei tinere baschetbaliste. Alessia a murit în somn, chiar în ziua în care împlinea 18 ani: „Un înger al echipei a fost chemat la ceruri”
15 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia unei tinere baschetbaliste. Alessia a murit în somn, chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Potrivit Observator News, trupul tinerei a fost predat Institutului Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării autopsiei. Alessia Maria Raiciu, sportivă de performanță, nu este cunoscută cu boli care ar fi putut să-i curme viața atât de fulgerător. Biroul Morți Suspecte din cadrul Poliției Capitalei a deschis un dosar pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul.

Mare de lacrimi după moartea Alessiei

Moartea fulgerătoare a tinerei baschetbaliste i-a îndurerat atât familia, cât și colegii de echipî sau iubitorii acestui sport. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme... Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, au postat pe Facebook reprezentanții Federației Române de Baschet.

Cu multa durere in suflet, anuntam pe aceasta cale, ca un inger al echipei Olimpia Bucuresti a fost chemat la ceruri, inainte de vreme! Chiar de ziua majoratului, #Alessia #Raiciu, din pacate a decedat, lasand sufletele parintilor si apropiatilor sfasiate de durere! Suntem alaturi de familia grea incercata!”, transmit reprezentanții minisport.ro.

„Nu cred! Nu vreau sa cred asa ceva! Condoleante, Bogdan si Geta ! Dumnezeu sa va dea putere! O minune de copil...”

„Dumnezeu sa o odihnească! O coechipieră și prietenă minunată!Putere mare familie”

„Fix la 18 ani, Dumnezeu , a cules din “Gradina”, cea mai frumoasa floare. Odihna veșnica, Allesia Maria Raiciu!”


Sursă foto: Facebook MiniSport.ro / Facebook Federatia Romana de Baschet

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233