dobroge.tv

Live

O zi de plaja ruinata, una la Delfinariu câștigata.

04 septembrie 2020
Publicitate

A fost zi urâtă pe litoral. Turiștii veniți să facă plajă au putut sta la malul mării doar înfofoliți. Vântul a bătut cu putere și a plouat. Mulți au ieșit la plimbare pe țărmul mării. Alții s-au rezumat la vizite la Delfinariu sau prin centrele comerciale.

O mare rece și acoperita de nori plumburii : nicio plaja de la Marea Neagra n-a fost lipsita de acest peisaj, încă de la primele ore ale dimineții. Vantul a suflat tăios iar temperaturile au urcat abia spre 21 de grade la prânz. Turistic care au ajuns la mare astăzi au făcut haz de necaz.

Vremea s-a stricat brusc peste noapte, și-n multe stațiuni salvamarii au ridicat steagul rosu pe plaja. Turistic au trebuit sa-și umple timpul cu altceva. Delfinariul a fost vizitat de mii de turiști și a fost nevoie de suplimentarea spectacolelor la Complexul de Științe ale Naturii din Constanta. O zi de plaja ruinata, una la Delfinariu câștigata.

Din cauza măsurilor de distanțare, locurile au fost ocupate cu spatii largi intre ele și cu rânduri libere alternând cu cele ocupate. La fiecare reprezentantei s-au vândut jumătate din locurile sălii, iar oamenii au fost nemulțumiți. Cine n-a apucat locuri la Delfinariu a mers sa vadă spectacolul leilor de mare.

De maine frigul dispare - revin zilele însorite cu 27 de grade, numai bune de plaja și scăldat.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233