dobroge.tv

Live

Nicoleta a murit în timpul unui examen CT, chiar sub privirile fiului său: „O oră și jumătate cât au resuscitat-o nu mi-a mai spus nimeni nimic”

Nicoleta a murit în timpul unui examen CT, chiar sub privirile fiului său: „O oră și jumătate cât au resuscitat-o nu mi-a mai spus nimeni nimic”
17 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

O femeie a murit într-o clinică privată din Târgoviște după ce a băut substanța de contrast pentru investigații imagistice. Mai exact, Nicoleta era programată la un Computer Tomograf iar, în timpul procedurii, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, după ce a consumat șase pahare de substanță de contrast.

CITEȘTE ȘI: O femeie a murit după ce a înghiţit substanță de contrast, în timpul unei investigaţii la un Computer Tomograf

Nicoleta avea 51 de ani și, potrivit Observator News, în urmă cu mai bine de o lună a aflat că are cancer. Alături de fiul său, femeia a fost decisă să lupte și a trecur prin două ședințe de chimioterapie. Medicul oncolog a programat-o, la începutul lunii august, la o clinică privată din Târgoviște, pentru o banală investigație prin computer tomografie.

Ajunsă acolo, femeia a băut șase pahare de substanță de contrast și a intrat în încăperea specială pentru computerul tomograf. Aici, starea de sănătate a femeii s-a degradat brusc aşa că procedura a fost oprită. Fiul urmărea întreaga scenă înmărmurit.

Mama era deja în fund, tușea foarte tare. A ieșit pe hol, a strigat să se sune la ambulanță. Ambulanța a venit repede. O oră și jumătate cât au resuscitat-o nu mi-a mai spus nimeni nimic. A ieșit domnul asistent cu trusa, le ducea la mașină. L-am întrebat cum se simte, dacă ați ieșit iese și mama după dumneavoastră, nu? La două secunde a ieșit doamna doctor și mi-a zis că a murit”, a declarat fiul femeii pentru Observator News.

La sosire, ambulanța a găsit-o pe bolnavă în stop cardiorespirator. Echipajul nostru nu avea cum să își dea seama dacă semnalmentele inițiale au fost de șoc anafilactic”, a declarat dr. Ioan Maier, director SAJ Dâmbovița.

Sursa citată menționează că aceasta este şi bănuiala specialiştilor - reacţie alergică severă, lucru care ar fi cauzat decesul. Deocamdată, însă, legiștii nu au putut să stabilească motivul morții.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița cercetează cazul şi au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233