dobroge.tv

Live

Migranţi aflaţi pe o navă din lemn, salvaţi şi aduşi în Portul Costanţa. La bord se află 60-70 de persoane, printre care şi copilaşi

19 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de migranţi care se aflau la bordul unei nave de lemn au fost salvaţi de Garda de Coastă şi ARSVOM. Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că a fost identificată o navă cu migranţi, la aproximativ 30 de mile est de Vama Veche, la bordul căreia se află 60-70 de persoane, între care şi copii.

Ambarcaţiunea a fost adusă în Portul Constanţa. Nava este din lemn şi are circa 14 metri lungime, comandantul fiind turc. La bord se află 60-70 de persoane, între care şi copii.

La operaţiune au participat nava Sar Artemis aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi o navă a Gărzii de Coastă Constanţa.

În acest moment, se coboară pe rând de pe navă, pentru asistenţă medicală.

UPDATE. "Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, autospeciala pentru intervenţii în accidente colective şi calamităţi, o ambulanţă SMURD. În prezent se efectuează triajul persoanelor în punctul medical avansat. Triajul este efectuat de către medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Până în prezent nu au fost probleme medicale deosebite. O singură persoană s-a prezentat cu un traumatism la membrul superior, a fost evaluată şi i s-a acordat asistenţă medicală la punctul medical avansat, însă aceasta a refuzat transportul la spital”, a declarat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233