dobroge.tv

Live

Condițiile pentru obținerea permisului de conducere ar putea fi modificate

23 august 2022
Publicitate

Instructorul auto ar putea participa la examenul practic, iar cele două probe, sala și traseul, ar putea fi date oriunde în țară, indiferent de adresa de domiciliu. Sunt două dintre modificările care ar putea să aibă loc în ceea ce privește condițiile de obținere a permisului auto. Proiectul de lege se află momentan pe masa guvernanților. La Constanța, timpii de așteptare între probe iar au crescut. De pildă, pentru proba practică mai este liber abia la mijlocul lunii noiembrie.

În primul rând vorbim de o modificare care duce la scurtarea perioadei de examinare şi mă refer la cea în care cursantul şcolii de şoferi va putea susţine examenul de pregătire teoretică înainte să finalizeze pregătirea practică cum este acum în prezent. Actuala formă este foarte dificilă și mă refer la faptul că întâi trebuie să terminăm pregătirea practică și de abia după aceea poate să susțină proba teoretică.

Actualul proiect de lege de modificare a procedurii de examinare se referă la posibilitatea ca instructorul auto să stea pe scaunul din partea dreaptă a vehiculului pe timpul examinării, iar examinatorul din cadrul Serviciului de Examinări Auto, să ocupe locul din spate al mașinii.

Aceste modificări aduc în primul rând un plus valoare pentru noi ca și formatori ai elevilor. Mă refer în sensul de a urmări defectele pe care le are un elev în timpul examinării și să modificăm acele greșeli”, a declarat George Pryemsky, instructor auto.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233