dobroge.tv

Live

Salvamarii au ajuns în pragul disperării. Au apelat la polițiști pentru a scoate turiștii din apă: „A avut foarte mare impact asupra lor”

25 august 2022
Publicitate

Turiștii au fost scoși din apă cu poliția. Unii salvamari le-au cerut ajutorul oamenilor legii. Steagul roșu înseamnă că înotul este interzis. Însă, sunt multe persoane care nu vor să asculte deloc de salvamari. Ba mai mult, devin recalcitranți. Așa că, salvatorii s-au văzut nevoiți să sune la poliție. Un incident asemănător a avut loc astăzi în Eforie Nord. Un bărbat a trecut de geamandură și în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l scoate din apă acesta a refuzat să iasă.

Ieri am avut parte de ajutorul celor de la Poliție și foarte mare impact a avut asupra lor, chiar i-am scos pe toți afară din apă. A fost din proprie inițiativă a celor de la Poliție, le mulțumim pe această cale.

Astăzi nu am avut nicio intervenție, ieri am avut două intervenții și au fost la fir cu viața. Amândoi au avut puls, a venit ambulanța, i-a luat, dar au fost acolo”, a declarat Răzvan Rizea, salvamar în stațiunea Jupiter.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233