dobroge.tv

Live

Stațiunea Eforie Nord a detronat Mamaia în topul preferințelor turiștilor

01 septembrie 2022
Publicitate

Stațiunea Eforie Nord a fost în acest sezon estival preferata turiștilor. Aici au fost înregistrate cele mai multe rezervări. Unii agenți de turism susțin că în această vară Mamaia, a fost detronată de Eforie. Cei care au ales să vină aici sunt în mare parte și familii cu copii. Au ales stațiunea din sudul litoralului și datorită prețurilor mai mici, dar și pentru că susțin unii este mai liniștită. 40% dintre turiști sunt din București. Topul celor care au ales stațiunea Eforie continuă cu cei din Prahova și Cluj.

S-a inversat clasamentul stațiunilor. Nu clasamentul, ci primele două stațiuni frecventate de către români au făcut rocada. Eforie Nord cu Mamaia. Mamaia a înregistrat o scădere raportată la numărul total de rezervări pe care le-am făcut. Dacă anul trecut stațiunea Mamaia ocupa prima poziție. 30,7% din totalul rezervărilor noastre erau în stațiunea Mamaia. Anul acesta procentul a scăzut la 26%. Anul trecut Eforie era la 22% și a urcat la 27%. Practic tot volumul de turiști pe care Mamaia l-a pierdut, Eforie l-a câștigat.

Partea bună este că nu am pierdut acești turiști în favoarea operatori străini, piețelor din jurul nostru, ci ei au migrat către sudul litoralul, Eforie Nord și stațiunile din sud”, a declarat Ionuț Nedea, director agenție de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233