dobroge.tv

Live

Fost șef adjunct de la IPJ Constanța condamnat că îşi avertiza soţia că vine ANPC în control la barul ei

Fost șef adjunct de la IPJ Constanța condamnat că îşi avertiza soţia că vine ANPC în control la barul ei
05 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Comisarul şef de poliţie Mircea Relu Vizitiu, fost şef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Constanţa, a încheiat un acord cu DNA, în care a recunoscut că şi-a anunţat soţia că barul pe care aceasta îl administra pe o plajă din Constanţa urma să fie supus unui control al ANPC, scrie digi24.ro.

DNA a anunţat luni că a sesizat instanţa de judecată cu un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu Mircea Relu Vizitiu, la data faptelor comisar şef de poliţie, adjunct al inspectorului şef al IPJ Constanţa, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii în formă continuată; acces ilegal la sistem informatic în formă continuată şi divulgarea unor informaţii nepublice în formă continuată.

De asemenea, a fost încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi cu soţia comisarului, acuzată de instigare la acces ilegal la sistem informatic în formă continuată şi instigare la divulgarea unor informaţii nepublice în formă continuată, potrivit Agerpres.

Conform DNA, în data de 29 iulie 2020, în contextul pregătirii unei acţiuni comune IPJ Constanţa - ANPC, Mircea Relu Vizitiu ar fi anunţat-o pe soţia sa despre iminenţa efectuării unui control pe plajele din municipiul Constanţa, unde aceasta administra un beach bar. Controlul a fost efectuat în dimineaţa zilei de 30 iulie 2020, dar nu ar fi fost vizată zona de plajă în care funcţiona barul.

Comisarul mai este acuzat că, în data de 12 octombrie 2020, ar fi informat o persoană, prin mesaje SMS, că împotriva ei ar fi fost formulată o plângere penală, comunicându-i acesteia atât autorul plângerii, cât şi infracţiunea reclamată.

În cursul anului 2020, în mai multe situaţii şi la solicitarea soţiei, comisarul Vizitiu ar fi accesat bazele de date ale Ministerului Afacerilor Interne strict pentru a-i divulga ulterior acesteia datele de stare civilă ale unor persoane de care era interesată.

Soţii Vizitiu şi-au recunoscut vinovăţia în faţa procurorilor DNA şi au acceptat să primească pedepse cu amânarea aplicării. Dosarele de urmărire penală privindu-i pe inculpaţi împreună cu acordurile de recunoaştere a vinovăţiei au fost trimise la Tribunalul Constanţa.


Sursă foto: 2mnews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233