dobroge.tv

Live

Chițac: Viața este ironică. Doi miniștri de la UDMR au făcut cele mai importante lucruri în județul Constanța, în care nu au dividente electorale

06 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, prezent la Eforie Sud alături de Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, dar și de alte autorități locale și județene, a transmis că două dintre cele mai importante proiecte din județul nostru de la Revoluție și până în prezent au fost începute în timpul mandatului a doi miniștri UDMR.

Proiectul acesta de reducere a eroziunii costiere, de înnisipare, de extindere a plajelor, este cel mai important proiect care s-a întâmplat în județul Constanța de la Revoluție încoace. Și iată că el prinde contur în marea majoritate, pe timpul conducerii ministeriatului domnului Tanczos Barna. Și dacă va fi gata și Cazinoul, al doilea mare proiect de după Revoluție, pe timpul ministeriatului domnului Cseke Attila, viața este ironică. Vom vedea că doi miniștri de la UDMR au făcut cele mai importante lucruri în județul Constanța, într-un județ în care nu au dividente electorale”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Reamintim că Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, a efectuat astăzi o vizită de lucru la Eforie, acolo unde încep lurările de înnisipare la lotul 5. Acestea se desfăşoară în cadrul „Proiectului de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie” -- detalii aici: Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezent la Eforie Sud, la începerea lucrărilor de înnisipare la lotul 5: „Mă bucur că viteza cu care se lucrează acum este una bună”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233