dobroge.tv

Live

DJ 393, tronsonul cuprins între localitățile Techirghiol și Arsa, urmează să fie modernizat. Mihai Lupu: Va face o fluidizare clară a traficului

07 septembrie 2022
Publicitate

În sudul litoralului turiștii vor mai putea ajunge și pe o altă rută. Drumul Județean 393, tronsonul cuprins între localitățile Techirghiol și Arsa urmează să fie modernizat. Este vorba de aproape 24 de kilometri, iar proiectul are o valoare de 97 de milioane de lei. Ruta ocolitoare are ca scop decongestiona traficul în partea de sud a județului, una dintre cele mai aglomerate zone din Constanța, în special pe timpul verii.

"CJC a accesat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și aici este cred că cel mai viabil și cel mai rapid lucru pe care trebuie să-l facem și intrăm acum în procedura de licitație pentru proiectul tehnic. Avem acest drum 393 care pleacă de la Techirghiol și ajunge până la Vânători la Mangalia cu descărcări la Amzacea, Tuzla, 23 August, Amzacea-Pecineaga, cu descărcări în Drumul Național care va face o fluidizare clară a traficului. Până una alta suntem clar: am făcut toate ridicările topo, am făcut și toate studiile geo. Mai sunt câteva probleme de niște suprapuneri, dar nu cred că o să fie un impediment să dăm drumul să ne apucăm de acest drum", a declarat Mihai LUPU, președintele Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233