dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Un tânăr de 18 ani, care s-a urcat beat și drogat la volanul unui BMW, a avariat 6 mașini parcate. ''Manifesta un comportament nefiresc"

NAŢIONAL. Un tânăr de 18 ani, care s-a urcat beat și drogat la volanul unui BMW, a avariat 6 mașini parcate. ''Manifesta un comportament nefiresc
14 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Şase maşini au fost avariate, într-o parcare din Piatra Neamţ, din cauza unui tânăr de 18 ani care a urcat la volan după ce consumase alcool şi substanţe psihoactive. Testat de polițiști cu etilotest, rezultatul a fost 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat,în timp ce aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă pentru Amphetamină.

Potrivit IPJ Neamţ, astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Dacia, în Piatra Neamţ. Din cercetări le efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menţionat, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, producând pagube materiale unui număr de 6 autoturisme, care se aflau parcate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amphetamină.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursă foto: ziarpiatraneamt.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233