dobroge.tv

Live

„Litoralul pentru Toți” s-a încheiat. Corina Martin: „Am atras foarte puțini turiști în acest program pentru că ne-a lipsit promovarea”

16 septembrie 2022
Publicitate

„Litoralul pentru Toți” s-a încheiat. Însă, unii hotelierii vor mai ține deschis cel puțin până la sfârșitul acestei luni. Peste 100 de unități de cazare s-au înscris în acest program. Dintre acestea, 20 se află în stațiunea Mamaia. Aproximativ 10.000 de camere au fost puse la dispoziție pentru clienți. În această perioadă și tarifele au fost mai mici. Însă, agenții de turism susțin că în această vară, programul nu a avut la fel de mare succes față de alți ani.

Evident, ținând cont de aceleași condiții legate de începerea școlii am constat o scădere a cererii anul acesta comparativ cu anul precedent. Programul „Litoralul pentru Toți” în mod normal încă este activ pentru o săptămână. Însă, ținând cont că numărul turiștilor este scăzut putem spune că deja s-a încheia”, a declarat Ionuț Nedea, director agenție de turism.

Din păcate în acest an deși vremea se arată frumoasă în continuare am atras foarte puțini turiști în acest program pentru că ne-a lipsit promovarea destinației Mamaia cel puțin dar și sudul litoralului în contextul în care alte țări printre care Grecia, Turcia sau Bulgaria au derulat în continuare puternice campanii de promovare și de atragere a turiștilor români. Din păcate însă, litoralul românesc este dependent în continuare de turiștii români și atunci când începe școala, de această dată foarte devreme, românii se retrag spre orașele de rezidență pentru a-și pregăti copii la școală ceea ce s-a întâmplat desigur și în acest an. Din păcate, începerea școlii la data de 5 septembrie a făcut ca operatorii de turism de pe litoral să piardă două săptămâni extrem de importante pentru încasările și veniturile din industria locală HoReCa”, a declarat Corina Martin, director agenție de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233