dobroge.tv

Live

A condus din Franţa până în România ca să-şi vadă părinţii, dar s-a stins la doar câțiva kilometri de casă. Florin avea doar 26 de ani

A condus din Franţa până în România ca să-şi vadă părinţii, dar s-a stins la doar câțiva kilometri de casă. Florin avea doar 26 de ani
17 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Argeş care-şi aştepta cu nerăbdare băiatul acasă, se pregăteşte acum de înmormântare. Florin s-a stins din viaţă noaptea trecută, în urma unui cumplit accident ce a avut loc în comuna Căldăraru din Argeș. Când mai avea doar câţiva kilometri până acasă, Florin a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un copac și s-a răsturnat. Pentru că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara maşinii şi a murit pe loc.

Potrivit observatornews.ro, Florin se întorcea de la muncă din Franța și mergea la părinți. Când a ajuns în satul natal, la Căldăraru, în Argeș, ar fi adormit la volan din cauza oboselii, a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat. Cadrele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru el.

Tânărul de 26 de ani plecase din Franța în urmă cu câteva zile. Acesta postase pe contul său de Facebook mai multe filmări în timp ce conducea spre casă, ultima înregistrare fiind chiar pe drumul din Căldăraru, acolo unde îl așteptau părinții, potrivit sursei citate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul", se arată într-o informare a Poliţiei Argeş.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233