dobroge.tv

Live

Vreme rece în Dobrogea în următoarea perioadă. Meteorologii anunță ploi, descărcări electrice și vânt

20 septembrie 2022
Publicitate

Vremea se menține răcoroasă în Dobrogea și pe litoral. Maximele vor scădea semnificativ în special pe timpul nopții, iar vântul va prezenta intensificări și de 40 de km/h. Izolat vor fi perioade de averse slabe, însă acestea sunt valabile doar în această săptămână, urmând ca din weekend temperaturile să crească, iar vremea să devină din nou plăcută.

Vremea se menține rece pentru această perioadă. Va fi, în schimb, în general frumoasă cu cerul variabil. Totuși, în fiecare după-amiază sunt condiții de ploi slabe de scurtă durată. Pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul, în general, slab și moderat cu intensificări, mai ales la noi pe litoral.

Mâine maxime între 18-20 de grade, minime între 7-12 grade. Joi, 17-19 grade, minime 7-11 grade și vineri 17-19 grade, și minime 7-12 grade. În general cam la fel toate zilele acestea, temperaturi scăzute pentru această perioadă.

Dar, vestea bună este că începând de weekendul viitor, de sâmbătă, vremea se va încălzi. Va intra într-un proces de încălzire. Se va încălzi de la o zi la alta și o să ajungem iar luni, marți, miercurea viitoare la temperaturi de 29-30 de grade”, a declarat Sebastian Păun, meteorolog de serviciu Centru Meteorologic Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233