dobroge.tv

Live

Sindicatul Europol: În Poliţia Română tocmai a fost declanşată o amplă acţiune de intimidare a poliţiştilor rutieri care aplică Avertisment

Sindicatul Europol: În Poliţia Română tocmai a fost declanşată o amplă acţiune de intimidare a poliţiştilor rutieri care aplică Avertisment
21 septembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Sindicatul Europol a transmis un mesaj pe Facebook în care denunţă ”o amplă acţiune de intimidare a poliţiştilor rutieri care aplică Avertisment”, susţinând că şeful Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română a semnat o adresă prin care li se cere agenţilor să precizeze motivul aplicării acestor avertismente.

"În Poliția Română tocmai a fost declanșată o amplă acțiune de intimidare a polițiștilor rutieri care aplică „AVERTISMENT”. Este pentru prima dată când se admite, ÎN SCRIS, faptul că polițiștii sunt obligați să aplice amendă, indiferent de circumstanțe, cu afectarea gravă a independenței agentului constatator care este singurul în măsură să aprecieze asupra faptei constatate.

Șeful Brigăzii Autostrăzi din cadrul IGPR semnează o adresă prin care le cere polițiștilor rutieri de la nivelul acestei structuri, să „argumenteze” motivul pentru care au aplicat AVERTISMENTE într-un demers fără precedent de a-i determina, subliminal, să acorde doar amenzi. Mai rămâne doar să stabilească concret și „indicatorii de performanță cantitativi” sau în traducere liberă NORMA DE AMENZI.

Solicităm tuturor polițiștilor care lucrează la nivelul structurilor de Poliție Autostrăzi să nu dea curs acestei „mizerii” de adrese sau să consemneze în raport faptul că toate sancțiunile au fost aplicate cu respectarea OG 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor", transmite sindicatul.

Sursă foto: Sindicatul Europol Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Lumina lui Hristos

Dumnezeul lui Arie

Lumina lui Hristos

ORBIREA DUHOVNICEASCĂ

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233