dobroge.tv

Live

Încă un sportiv s-a stins din viaţă mult prea devreme! Constănţeanul Doru Ghimeş avea doar 39 de ani: ''Ai fost un om, părinte, jucător, coleg deosebit''

Încă un sportiv s-a stins din viaţă mult prea devreme! Constănţeanul Doru Ghimeş avea doar 39 de ani: ''Ai fost un om, părinte, jucător, coleg deosebit''
23 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O nouă veste dureroasă a cutremurat lumea sportului românesc. Constănţeanul Doru Ghimeş s-a stins din viaţă la doar 39 de ani. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Volei.

"Lumea voleiului este din nou în doliu!

Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!", a transmis Federaţia.

"Este una dintre acele zile în care nu mai poți vorbi despre presiunea dinaintea meciurilor, despre partide de volei sau trofee. E o zi tristă pentru iubitorii voleiului din România și din afara lui: unul dintre jucătorii care activau în primele două sezoane pe prima scenă ale CS Arcada Galați a trecut neașteptat de repede în lumea de dincolo.Suntem nevoiți să vorbim la trecut despre Doru Ghimes, sportiv și om de calitate care a jucat și la U Cluj, Dinamo București și Tomis Constanța, ultima dată apărând culorile grupării germane TuB Bocholt. Suntem înmărmuriți și ne rugăm să-l odihnească Dumnezeu. Condoleanțe familiei!", a transmis CS Arcadia Galaţi.

"Lumea sportului constănțean este în doliu!Voleibalistul Doru Ghimeș ne-a părăsit la doar 39 de ani! Întors acasă pe finalul carierei a pus umărul la revenirea voleiul masculin din orașul de la malul mării în elită în acest an.Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată pe pagina de Facebook "Constanţa Sport".

"Multă putere familiei și celor care i-au fost apropiați. Constănțeanul Doru Ghimeș și fostul jucător al Constanței ne-a părăsit mult prea devreme. Condoleanțe familiei!", a transmis CSM Constanta Volei.

"Ai fost un om, parinte, jucator, coleg deosebit", a transmis un apropiat al tânărului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233