dobroge.tv

Live

Constănţeni, fără ajutorul vostru, Elena s-ar putea stinge din viaţă! Opriţi-vă un minut să-i citiţi povestea: ''Vă rog, printre lacrimi, să mă ajutați să pot continua tratamentul''

Constănţeni, fără ajutorul vostru, Elena s-ar putea stinge din viaţă! Opriţi-vă un minut să-i citiţi povestea: ''Vă rog, printre lacrimi, să mă ajutați să pot continua tratamentul''
23 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În urmă cu câteva luni, Dobrogea TV prezenta cazul unei tinere de 29 de ani care suferă de o boală cumplită. Adriana Elena Iliescu are nevoie de noi mai mult ca oricând întrucât tratamentele de care are nevoie îi pot salva viaţa. Din păcate, costurile sunt foarte ridicate, iar viaţa ei a ajuns să depindă de o sumă de bani.

Adriana Elena a ajuns acum la o clinică din Turcia pentru a face şedinţele de radioterapie Cyberknife, dar lipsa banilor o fac ca ea să nu mai poată continua. Astăzi, Adriana Elena îi roagă pe toţi cei cu suflet mare să dea din puţinul lor pentru a-i salva viaţa.

Redăm în continuare povestea Adrianei Elena

Viaţa unei tinere s-a schimbat radical acum 6 ani când a aflat că suferă de o boală cumplită. De 6 ani, Adriana Elena Iliescu (29 de ani) se luptă să trăiască. Boala nu o doborât-o pe Elena, care în tot acest timp a încercat să-i ajute pe copiii care suferă de afecţiuni grave, fiind voluntar alături de cei din Asociaţia Magic.

Întreaga ei poveste poate fi citită: https://cumseschimbaviatacataiclipii.wordpress.com/

“De la varsta de 21 de ani am inceput sa imi pierd auzul pe partea dreapta. Am umblat de la un doctor la altul, insa nimeni nu stia sa imi spuna ce am. Toti mi-au zis ca am urechea sanatoasa, timpanul la fel, ca nu e nici o problema. Culmea eu nu auzeam. Asta pana cand am dat de un doctor care mi-a sugerat sa fac un RMN. Am avut o mare „surpriza”: am fost diagnosticata cu neurofibromatoza de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta si cervical cu compresie medulara. Ce sunt neurinoamele?

Neurinoamele acustice sau schwanoamele vestibulare sunt afecţiuni benigne (din fericire) destul de rar întâlnite. O astfel de tumora se dezvoltă, în general, la baza creierului şi afectează mai ales rădăcinile nervilor spinali. Astfel pot apărea radiculopatiile sau compresiunile de măduvă spinală. Altfel spus, neurinomul acustic implică toate celulele mielino-formatoare, care fac legătura între ureche şi creier. Mai exact iti pierzi auzul si cu cat cresc mai mult cu atat exista riscuri mai mari de pareze, paralizii si alte lucruri complicatii.Cresc incet, cam intre 1 mm pana la 1 cm pe an. Au perioade in care nu cresc deloc si altele in care nu se mai opresc”, a povestit Elena,.

Tânăra a trecut prin mai multe operaţii şi a reuşit să treacă cu bine peste toate aceste încercări. „Am ajuns să mă rog în fiecare seara să mă trezesc a doua zi. Nu ştiu câţi cunoaşteţi acest sentiment, însă este unul dureros”, spune tânăra.

Doar că, recent, medicii au descoperit că Elena are o nouă tumoră cerebrală care nu poate fi operată deoarece şi-ar pierde auzul definitiv şi ar rămâne cu o pareză facială pe partea stângă.

Singura soluţie este să facă două şedinţe de radioterapie Cyberknife (GammaKnife) la o clinică din Turcia, însă costul lor ajunge la 12.000 de euro, iar Adriana încă nu are toată suma.

Ştiu ca trăim vremuri grele cu toții și suntem afectați de situația financiară , scumpiri si tot ce a venit la pachet odată cu pandemia … Îmi este din ce in ce mai greu cu strangerile de fonduri însă boala nu tine cont de asta , mai am la dispoziție fix 20 zile pana la plecarea in Turcia zile in care trebuie sa strâng 5000€ , o suma exorbitanta pentru mine însă o suma care ma ajuta sa trăiesc sa ma bucur de fiecare zi așa cum o faceți fiecare dintre voi .

Va rog, din suflet, sa îmi rămâneți aproape si chiar dacă nu puteți sa ajutați financiar e suficientă si o distribuire”, a scris tânăra, pe Facebook.

Cei care doresc să o ajute pe Elena să treacă şi peste această încercare o pot face

PayPal: ada.iliescu23@yahoo.com;

ING lei: Dinu Adrian RO42INGB0000999912702499

Iliescu Elena Adriana BG68INTF40012071874195 (Euro)

Bic/Swift: INTFBGSF

Revolut : Dinu Adrian +40 (743) 141 726

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233