dobroge.tv

Live

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, filmaţi în timp ce-şi dau palme şi pumni, în plină stradă. VIDEO

24 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost filmaţi în timp ce s-au luat la bătaie. Vineri seară, cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie.

Potrivit imaginilor distribuite de Fanatik Sport, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se bat, în afara unei maşini, în plină stradă. Reghecampf pare a o trage de păr şi îi dă palme, peste faţă şi peste cap.Ulterior, impresara îl loveşte şi ea de mai multe ori, în timp ce ambii se îmbrâncesc.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât şi femeii respective.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”, a mai precizat sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233