dobroge.tv

Live

Vlad se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcat de fostul prieten al iubitei sale. Tânărul a fost admis la Școala de Agenți de Poliție Cluj cu cea mai mare notă, agresorul a tras 4 gloanţe

24 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 25 de ani, din Baia Mare, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcat de patru ori de fostul prieten al iubitei sale. Vlad este acum în stare gravă la spital, iar medicii fac tot posibilul să-i salveze viaţa.

Seara trecută, tăâăra şi iubitul ei erau într-o sală de sport din Baia Mare. Suspectul i-a aşteptat să iasă, apoi, după un schimb de replici, l-a împuşcat de două ori pe tânărul de 25 de ani. Vlad a încercat să scape, însă bărbatul a mai tras de două ori după el. După fapta teribilă, s-a urcat în maşină şi a plecat în centrul oraşului. A mers apoi la secţia de poliţie şi s-a predat, scrie observatornews.ro.

Vlad a fost fost dus la Terapie Intensivă, starea lui fiind gravă, dar stabilă. A fost operat azi-noapte. A avut patru împuşcături la torace.

„În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept. Ca stare de fapt, în seara de 23 septembrie, pe fondul geloziei, întors din străinătate, agresorul a aflat că fosta sa iubită este implicată, are acum, o nouă relație.

Aflând că face sport la sala de la Liceul Nemeth Laszlo, i-a așteptat pe cei doi să iasă. După un schimb de replici, a tras două focuri de armă, gloanțele ajungând în abdomenul tânărului. Acesta a reușit să fugă, moment în care agresorul a mai tras încă două focuri de armă în spatele victimei. Tânărul împușcat a sunat la 112.

Agresorul s-a dus în fața sediului Poliției Municipiului, unde s-a predat. Încă arma nu a fost găsită, se vorbește că ar fi fost aruncată în râul Săsar, dar fiind noapte, nu s-a găsit atunci. Agresorul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Cercetările continuă, desigur, și pentru găsirea armei”, arată pentru DirectMM.ro Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Potrivit vasiledale.ro, tânărul în vârstă de 25 de ani este din Târgu Lăpuș și a fost admis la Școala de Agenți de Poliție din Cluj Napoca cu cea mai mare notă. Urma să înceapă școala în această toamnă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233