dobroge.tv

Live

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 25 de ani. A gonit spre moarte după ce a pierdut banii la cazino: ''Prea te-ai grăbit, Bogdane, erai veșnic neliniștit!''. VIDEO CU IMPACT EMOŢIONAL

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 25 de ani. A gonit spre moarte după ce a pierdut banii la cazino: ''Prea te-ai grăbit, Bogdane, erai veșnic neliniștit!''. VIDEO CU IMPACT EMOŢIONAL
26 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 25 de ani a sfârşit în urma unui accident cumplit ce a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Bogdan nu a avut nici o şansă.

Supărat că a pierdut banii la cazino, s-a urcat la volan, a apăsat tare pedala de acceleraţie şi s-a oprit într-un stâlp, pe care l-a dărâmat. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a rupt în două. Bucăţi din autoturism sunt aruncate zeci de metri în aer şi încep să ia foc, scrie observatornews.ro.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani”, a transmis ISU Cluj.

Bogdan avea 25 de ani şi era absolvent al Facultăţii de Drept. Cu câteva ore înainte de tragedie, tânărul postase pe reţelele de socializare fotografii de la un restaurant din Cluj-Napoca, cu un pahar cu vin pe masă, vesel şi foarte relaxat. Apoi, a plecat într-o sală de jocuri de noroc.

"Băiatul a venit aici. A băgat ceva bani mulţi, a plecat nervos. Era şi fratele lui aici. Fratele a plecat după el", povestește un martor, pentru observatornews.ro.

Acum, tânărul de 25 de ani este plâns de familie şi prieteni. Pe reţelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanţe.

”Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inca nu-mi vine sa cred ca Bogdan nu mai este!”, ”Dumnezeu sa il aseze in Lumina Sa si pe voi sa va mangaie si sa va intareasca, sa gasiti putere sa treceti prin aceste momente…”,” Prea te ai grăbit, Bogdane, erai veșnic neliniștit!!! Fie ca ultimul tău drum, sa fie lin,,, spre veșnicie!!!! Dormi în pace!!! Copil veșnic zâmbăreț!!!”, au transmis apropiații.

Potrivitcluj24.ro, în 2016 tânărul a fost arestat pentru trafic de etnobotanice şi obligat să presteze muncă în folosul comunității.

Sursă foto: observatornews.ro, stiridecluj.ro, Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233