dobroge.tv

Live

Divă pe reţelele de socializare, dar a urcat beată la volan. După accident, tânăra a ieşit din maşină în chiloţi - familia i-a adus haine de schimb

28 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 21 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Oamenii legii au descoperit că şoferiţa urcase la volan băută. Mai mult, ea a ieșit din autoturism în lenjerie intimă, iar familia i-a adus haine de schimb.

Evenimentul nefericit a avut loc în weekend, în zona comunei Moșoaia, din județul Argeș, în jurul orei 03:00, după ce tânăra aflată sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un cap de pod. Din fericire, nu a fost rănită grav, dar când a coborât din maşină, oamenii prezenți la fața locului, au avut surprinderea să vadă că tânăra era îmbrăcată doar într-o pereche de chiloți.

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii de la fața locului au constatat că aceasta are o alcoolemie de 0,85 la mie alcool pur în aerul liber expirat.

Potrivit stirilekanald.ro, la fața locului au ajuns și părinții victimei, iar mama încerca să-și apere fiica. Femeia a declarat că ea se afla la volanul mașinii, dar martorii au contestat spusele doamnei.Tânăra are acum dosar penal după ce a refuzat recoltarea probelor de sânge de către oamenii legii.

„Polițiștii i-au audiat și pe martori pentru a stabili exact cine a condus. Din fericire nu au fost victime care să fi ajuns la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Potrivit ziarulargesul.ro, tânăra care ar fi produs accidentul se numeşte Maria S., are 21 de ani şi este din Piteşti. Aceasta se afla la volanul maşinii părinţilor, un Volkswagen Phaeton.

Sursă foto: anchetaonline.ro, ziarulargesulr.ro, Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233