dobroge.tv

Live

Destin frânt la doar 20 de ani. Mădălin s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, în Franța. Strigătul de disperare mamei: „Vreau să-mi aduc fiul acasă!”

Destin frânt la doar 20 de ani. Mădălin s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, în Franța. Strigătul de disperare mamei: „Vreau să-mi aduc fiul acasă!”
28 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de doar 20 de ani. Mădălin plecase în Franța pentru a face rost de bani pentru o viaţă mai bună. Destinul însă i-a fost frânt într-un accident cumplit. Acum, mama sa nu își dorește decât să-și poată aduce fiul acasă pentru a-l înmormânta. Costurile însă sunt mult prea mari.

Potrivit Observator News, Mădălin era pasager în spatele maşinii, o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 45 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului pe o şosea în Tournon-Saint-Martin din Indre, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ. Ambii au murit, după ce au zburat pur şi simplu pe geam, pentru că nu purtau centură de siguranţă. Cel de-al treilea bărbat aflat în maşină, fiul şoferului, un tânăr tot de 20 de ani, a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 23:00, pe D6, între Tournon-Saint-Martin și Lureuil. Douăzeci de pompieri, trei ambulanțe și două autospeciale de salvare rutieră s-au deplasat la faţa locului. În ciuda resuscitării efectuate la fața locului de către serviciile de urgență și a întăririlor – o echipă Samu de la spitalul Blanc, cei doi bărbați au fost declarați decedați pe loc. Fiul şoferului a fost transportat la spital. Toţi ocupanţii erau români şi rude între ei.

Potrivit argespress.ro, Mădălin era din Piteşti, terminase liceul la Grupul Școlar „Armand Călinescu” şi plecase la muncă în Franța, unde unchiul său lucra de câțiva ani și îi promisese și lui un loc de muncă.

„Vreau să-mi aduc fiul acasă!”

Mama lui Mădălin a declarat pentru argespress.ro că vrea să-și aducă fiul acasă însă, pentru a reuși să-i aducă trupul neînsuflețit, are nevoie de peste 7.000 de euro, sumă care este cu mult peste posibilitățile familiei. În acest sens, pe rețelele de socializare, prietenii lui Mădălin au lansat un apel pentru cei ce vor și pot să doneze o sumă oricât de mică.

Se va strânge o sumă de bani care va pleca către mama prietenului nostru! Costurile pentru a fi adus în țară sunt foarte mari, vă rugăm din suflet sa contribuiți și voi, cu orice sumă puteți. Rog seriozitate! Haideți să ne mobilizăm, suportul financiar este singurul lucru pe care îl mai putem face. Pentru orice ajutor pe care îl puteți oferi, orice suma, contactați-mă în privat sau puteți dona direct în contul

RO17BTRLRONCRT0CE9100501

Beneficiar: Alexandru-Virgil Moraru

Sau în contul mamei sale: RO58RNCB0318081034310001

Beneficiar: Ionescu Elena Mihaela”, este apelul lansat pe rețelele de socializare.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233