dobroge.tv

Live

„River Adagio” își continuă călătoria. Alte 10 nave de pasageri fluviale sunt așteptate să sosească la Constanța

28 septembrie 2022
Publicitate

Cei 129 de turiști americani care au sosit ieri în Portul Constanța au plecat astăzi spre București. Aici se va încheia și călătoria lor. În orașul de la malul mării străinii au vizitat Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru și Pavel și stațiunea Mamaia. Alți aproximativ 130 de turiști tot americani se vor îmbarca la bordul navei și se vor îndrepta apoi spre portul Ruse. Nava fluvială „River Adagio” a acostat marți la terminalul de pasageri. Alte 10 nave sunt așteptate să sosească la Constanța.

Aceasta este a 14 navă de pasageri fluvială în sezonul 2022. Într-adevăr în ultimele două luni am avut mai multe sosire programate dar nu au reușit să vină datorită apelor scăzute ale Dunării, dar acest lucru s-a îndreptat, s-a rectificat, Dunărea are apă și această navă dă topul navelor de pasageri fluviale în Portul Constanța. Anul acesta trebuia să avem 40 de sosiri de nave de pasageri fluviale. Aceasta este a 14 sosire și sperăm să avem încă cel puțin 10 sosiri în acest sezon.

Turismul maritim: suntem în contact permanent cu companiile de croazieră care au nave maritime. Ajung foarte multe în portul din Istanbul, deci la intrarea în Marea Neagră. Toată lumea ne întreabă ce se întâmplă în Portul Constanța și în Marea Neagră. Noi transmitem un mesaj de stabilitate și în același timp vă spun că avem programări pentru anul 2023 și pentru anul 2024 de nave de pasageri maritime”, a declarat Teodor Patrichi, directorul Terminalului de Pasageri din Portul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233