dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Destinul tragic al unei familii: tatăl a murit înecat în Dunăre, după un an, fiul a sfârşit într-un accident: ''Copil frumos, te-ai dus lângă tatăl tău''

JUDEŢUL CONSTANŢA. Destinul tragic al unei familii: tatăl a murit înecat în Dunăre, după un an, fiul a sfârşit într-un accident: ''Copil frumos, te-ai dus lângă tatăl tău''
29 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Nici nu a avut timp să-şi revină după moartea soţului, că acum trebuie să-şi înmormânteze şi unul dintre copii. O mamă din Hârşova trece prin momente cumplite după ce un accident cumplit i-a îndoliat din nou familia. După ce, în urmă cu un an, capul familiei se îneca în Dunăre, joi noaptea o altă tragedie a lovit familia. Alexandru, un tânăr de 21 de ani, a sfârşit într-un accident grav.

Tragedia s-a petrecut miercuri, 28 septembrie, în jurul ore 1:50, în Hârșova, lângă judecătorie.Alexandru a pierdut controlul maşinii și a intrat într-un copac aflat lângă Judecătoria Hârșova. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 21 de ani a murit pe loc. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„Astăzi, în jurul orei 1.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, în orașul Hârșova. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit unor informaţii apărute pe reţelele de socializare, tânărul ar fi făcut întrecere cu un prieten, în momentul producerii accidentului. Infomraţia nu a fost confirmată, însă, oficial.

Mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare de către cei care ş-au cunoscut pe ALexandru. 

„Mie mi s-a facut rau cand am auzit. Imi pare sincer, tare rau. Sper ca Monica sa gaseasca puterea sa treaca peste aceasta mare durere”, „Dumnezeu să- l ierte și să- l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Să vă ajute Dumnezeu să treceți peste această nenorocire!” „Dumnezeu să l ierte și să-l odihnească în pace! Mare pierdere pentru familie, Dumnezeu să le dea putere,; Condoleanțe familiei! In asemenea cazuri nici nu știi ce să spui,grea pierdere, păcat de tinerețea lui!”, „Dumnezeu să îl odihnească în pace, condoleanțe mamei și fratelui său, mare durere!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de tatăl său! Sincere condoleanțe familiei! Sănătate și multă putere pentru a trece peste această durere!”, sunt doar câteva dintre ele.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233