dobroge.tv

Live

Tânăr drogat şi fără permis, împușcat în picior de polițiști după ce a refuzat să oprească: urmărire ca-n filme pe străzi și pe câmp

Tânăr drogat şi fără permis, împușcat în picior de polițiști după ce a refuzat să oprească: urmărire ca-n filme pe străzi și pe câmp
29 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Urmărire ca-n filme pe străzi și pe câmp pentru prinderea unui șofer drogat și cu permisul de conducere suspendat. Tânărul a abandonat mașina și a fugit împreună cu pasagerul pe câmp. Oamenii legii l-au împușcat în picior pentru a-l imobiliza. El a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Potrivit adevarul.ro, incidentul a avut loc joi, 30 septembrie, în jurul orei 10:30, în localitatea Valea Mărului, din județul Galați. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au observat în trafic pe DJ 251, circulând din direcția municipiului Tecuci către localitatea Valea Mărului, un autoturism la volanul căruia au recunoscut un bărbat despre care știau că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Ca urmare, au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. După câțiva kilometri, bărbatul a abandonat mașina la o stație peco și împreună cu o altă persoană din autoturism au fugit pe câmp, în direcții diferite.

Polițiștii au continuat urmărirea conducătorului auto pe jos, aproximativ un kilometru, l-au somat să se oprească, executând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după care au tras în direcția lui, rănindu-l la picioare.

La fața locului, s-a stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Tecuci.

Șoferul era drogat și fără permis

Polițiștii l-au testat atât pentru cpnsumul de alcool, cât și pentru consumul de substanțe interzise, în acest din urmă caz rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

„Cel în cauză avea permisul reținut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.


Sursă foto: captură Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233