dobroge.tv

Live

Vreme frumoasă la final de septembrie: meteorologii anunță temperaturi de până la 31 de grade

29 septembrie 2022
Publicitate

În ultimele zile la malul mării s-au înregistrat temperaturi de primăvară, iar vestea bună este că vremea se va menține caldă până duminică. Maximele vor atinge chiar și 30 de grade Celsius.

Datorită inversiunii termice care se produce acum, la schimbarea de anotimpuri, marea este puțin mai caldă decât temperatura aerului. Următoarele zile, în Dobrogea, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea și dimineața, izolat se va forma ceața.

Pentru duminică, valorile termice vor scădea față de intervalul precedent, dar vremea se va menține caldă pentru începutul lunii octombrie, cerul va avea înnorări temporare și local vor fi averse și descărcări electrice. De asemenea, vântul va avea intensificări temporare. Maximele vor fi cuprinse între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 16 grade.

Pe litoral vom avea o vreme în general frumoasă, cu maxime cuprinse între 25 și 28 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 18 și 20 de grade”, a declarat Anca Petre, meteorolog de serviciu Centrul Meteorologic Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233