dobroge.tv

Live

JUDEŢUL TULCEA. Accident cumplit în urmă cu puţin timp: două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc! Un şofer a fost şi el cuprins de flăcări - FOTO

30 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Astăzi, în jurul orei 10:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a fost anunțat că la ieșirea din localitatea Izvoarele, la intersecția cu drumul județean 229, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, iar unul din ele a luat foc.

Către locul intervenției, au fost direcționate două echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost alertat și SVSU Izvoarele, care, prin intervenția promptă a reușit să stingă incendiul.

Ajunse la fața locului, echipele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, s-au asigurat că nici unul din cele două autoturisme nu mai prezintă pericol de incendiu.

În urma accidentului rutier, o victimă (șoferul autoturismului care a luat foc) a fost preluată de către un echipaj SAJ și transportată la Spitalul Județean Tulcea.

Ce spune IPJ Tulcea

În cursul zilei de 30 Septembrie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în intersecția localităților Izvoarele cu Valea Teilor.

Din primele verificări efectuate de polițiștii aflați la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Iulia, județul Tulcea, către localitatea Valea Teilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Brăila, care circula regulamentar pe DN 22 F.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 54 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale., transmite IPJ Tulcea.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflu sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, în continuare efectuându-se verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233