dobroge.tv

Live

„Nu judecați gestul suprem al mamei”. Mesaj sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

„Nu judecați gestul suprem al mamei”. Mesaj sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”
30 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru o familie din Dâmbovița. David, un băiețel de doar patru anișori și-a pierdut viața după ce a căzut într-o piscină şi s-a înecat. Mama s-a rugat în genunchi zeci de minute să îi fie salvat băiatul, însă medicii nu au reușit. Disperată, Camelia s-a spânzurat de un copac.

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în Găeşti. Albert, copilul de aproape 5 ani al familiei, a căzut într-o piscină şi s-a înecat. În faţa mamei, medicii au încercat să-l resusciteze pe băiat, dar n-au reuşit. Împietrită de durere, Camelia a fugit pe un câmp din apropiere atunci când a auzit că medicii nu mai pot face nimic pentru micuţul ei. Zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici au cautat-o pe femeia de 34 de ani timp de şase ore. Din păcate, nu au reuşit să o găsească la timp ca să-i salveze viaţa. Cadrele medicale nu au putut face nimic nici pentru ea.

Micuţul în vârstă de aproape cinci ani a fost găsit căzut într-o piscină, situată în curtea locuinţei, medicii constatând decesul. Copilul se afla în grija mamei când s-a întâmplat incidentul.

Potrivit cronica-gaestiului.ro, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 18.35. Copilul era acasă, împreună cu mama lui. La un moment dat, femeia a realizat că băiatul este în piscină și a început să țipe. O vecină a sărit în ajutor și a sunat la numărul de urgență. A sosit primul echipaj al Ambulanței, care a început manevrele de resuscitare. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns, de asemenea, la locuința familiei din Găești. În jurul orei 20.00, mama a plecat de acasă. Camelia a fost găsită după câteva ore fără viață, spânzurată într-un copac, nu departe de casa ei.

Mesaj sfâșietor al surorii Cameliei

Nu judecați gestul suprem al mamei! Nu există trup fără suflet. Sufletul a murit și trupul a mai trăit câteva ore în agonie. Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți și doare al naibii de tare. Drum lin surioara și nepotul meu iubiți”, a scris Nina, sora Cameliei, pe rețelele de socializare.

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!”, „Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare!”, au spus doi vecini, pentru observatornews.ro.


Sursă foto: Facebook Nina N. / cronica-gaestiului.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233