dobroge.tv

Live

Răzvan a crescut toată viaţa în sistemul de protecţie socială, dar a fost admis al patrulea la Academia de Poliţie. Tânărul vrea să devină inspector antidrog

01 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr provenit dintr-o familie cu 9 fraţi şi care a crescut toată viaţa în sistemul de protecţie socială a reuşit performanţa de a fi admis al patrulea la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti şi visează să ajungă inspector antidrog.

Răzvan s-a născut într-o familie cu 9 fraţi unde neajunsurile erau o obişnuinţă. Din această cauză mai toată viaţa şi-a petrecut-o prin centre de asistenţă socială, în grija statului, însă asta nu l-a descurajat pentru a-şi îndeplini visul de a deveni poliţist. Pe perioada liceului tânărul s-a mutat într-un apartament al DGASPC Buzău unde, chiar dacă a trăit alături de alţi doi colegi, a fost mult mai bine decât acasă, unde trebuia să împartă camera cu alţi 6 fraţi.

Răzvan a depus eforturi mari pentru a-şi atinge ţelul şi a învăţat ba la bibliotecă, ba prin parc sau prin alte locuri unde găsea linişte, iar concomitent cu studiul s-a pregătit şi fizic alergând sute de kilometri pentru a putea face faţă probei eliminatorii pe care o avea de susţinut, potrivit news.ro.

Înainte de a porni în noua etapă a vieții, Răzvan a fost invitat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, unde a avut parte de mai multe surprize. Viitorul polițist a fost întâmpinat de comisarul Emilia Mihăilescu, șeful Biroului Siguranță Școlară, și de reprezentanții biroului de Relații Publice din cadrul IPJ Buzău, scrie stiridebuzau.ro.

„Rezultatul a fost cel mult aşteptat şi pentru care a muncit în mod consecvent, cu determinare, cu seriozitate: mâine pleacă la Băneasa, pentru cazarmare, cum obişnuim noi să spunem. Este un pic emoţionat, puţin îngrijorat de faptul că este contratimp, dar mândru şi fericit că urmează anii de studiu pentru a deveni ceea ce şi-a dorit, polițist!”, spun reprezentanții IPJ Buzău.

Printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, gazdele din IPJ Buzău i-au pregătit bagajul de care va avea nevoie, „să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început”.

„Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană”, transmite IPJ Buzău.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu inscripţia “Curaj – Lege – Onoare!”.

Sursă foto: news.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233