dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Descoperire șocantă la o unitate militară. Un maistru militar a fost găsit împușcat în cap, în birou. Andrei avea doar 22 de ani

NAȚIONAL. Descoperire șocantă la o unitate militară. Un maistru militar a fost găsit împușcat în cap, în birou. Andrei avea doar 22 de ani
02 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un maistru militar din cadrul UM 01471 a Brigăzii 8 ROT din Focșani, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit sâmbătă seară împuşcat în cap într-o unitate militară din Focşani. Militarul era originar din Botoşani şi locuia în Focşani de câţiva ani.

Potrivit Observator News, cadavrul tânărului a fost descoperit de colegi chiar în biroul în care acesta îşi desfăşura activitatea. Incidentul ridică semne de întrebare anchetatorilor care merg pe mai multe ipoteze: sinucidere, manevrare greşită a armei din dotare sau chiar crimă.

În perioada 26 septembrie - 1 octombrie, unitatea maistrului a participat la exerciţiul "CĂLUGĂRENI 22" desfăşurat la poligonul Smârdan Galați, unde au avut loc mai multe antrenamente şi exerciţii de tragere. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar Iași.

Maistrul militar cls.IV D. Andrei, din cadrul UM 01471 Focșani, a decedat sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 20.00, în urma unei răni prin împușcare.

Conform procedurilor, a fost apelat serviciul de urgență 112 dar, din păcate, militarul nu a mai putut fi salvat.

Militarul nu se afla în serviciul de zi pe unitate, iar din primele date a rezultat faptul că decesul a survenit în urma unei sinucideri.

Evenimentul este cercetat de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie, condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Militarul în vârstă de 22 de ani era necăsătorit, fiind angajat al M.Ap.N. din iulie 2020 și nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima testare psihologică susținută în luna august 2020 și cu o valabilitate de 3 ani, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar.

Conducerea Unității Militare 01471 transmite sincere condoleanțe și este alături de familia greu încercată a militarului decedat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se precizează în comunicatul Brigăzii 8 ROT Focșani.


Sursă foto: Facebook Andrei D. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233