dobroge.tv

Live

Bărbatul mort după ce un bolovan a căzut pe maşina sa, se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Soţia a povestit că, anul acesta, şi-a pierdut tatăl, fratele şi acum soţul

Bărbatul mort după ce un bolovan a căzut pe maşina sa, se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Soţia a povestit că, anul acesta, şi-a pierdut tatăl, fratele şi acum soţul
03 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 56 de ani şi-a pierdut ieri viaţa, după ce un bolovan a căzut pe parbrizul autoturismului condus de acesta. Tragedia s-a produs, ieri, pe Defileul Jiului, în timp ce bărbatul împreună cu soţia, sora acesteia şi cumnatul, se întorceau de la mormântul lui Arsenie Boca, potrivit antena3.ro.

"La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin", au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru şofer, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat câteva zeci de minute.

Soţia şoferului a povestit, pentru sursa citată, că în ultimele luni şi-a pierdut trei membri ai familiei: "A murit tatăl meu, în februarie, la jumătea lui februarie, pe 27 februarie a murit fratele meu în Spania, de 54 de ani, și acum bărbatul”.

Şeful CNAIR, Cristian Pistol a anunţat, duminică, după accidentul din Defileul Jiului, că a cerut, din nou, tuturor directorilor regionali din cadrul CNAIR să realizeze verificări şi intervenţii suplimentare pe drumurile care tranzitează zone montane.

”Ca urmare a tragicului eveniment de astăzi de pe DN66 (Defileul Jiului), am cerut, din nou, tuturor directorilor regionali din cadrul CNAIR să realizeze verificări şi intervenţii suplimentare pe drumurile care tranzitează zone montane! Intervenim, monitorizăm permanent şi facem tot ce este posibil să protejăm participanţii la traficul rutier de pietre şi copaci care pot cădea de pe versanţi”, spune şeful CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a transmis un comunicat în care a transmis că zona în care a avut loc incidentul de pe Defileul Jiului este asigurată cu plase.

”Piatra, de mici dimensiuni, a venit de pe versant de la o înălţime foarte mare, dintr-o zona cu torenţi, unde nu se pot monta plase, pentru că ar bloca scurgerea apelor de pe versanţi. Permanent facem verificări în zonă şi îndepartăm stâncile şi copacii care prezintă risc de prăbuşire. Zona are şi semnalizarea necesară privind posibile căderi de pietre. Este primul eveniment soldat cu deces de pâna acum. Piatra respectivă a fost dislocată fie de apă, fie de vânt fie de trecerea unui animal sălbatic. Situaţia a fost una total impredictibilă”, mai precizează instituţia.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233