dobroge.tv

Live

Arhiepiscopia Tomisului neagă acuzațiile fostului călugăr Cristi Călin: „ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălăşoiu”

Arhiepiscopia Tomisului neagă acuzațiile fostului călugăr Cristi Călin: „ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălăşoiu”
04 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Arhiepiscopia Tomisului afirmă că Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălăşoiu şi respinge acuzaţiile formulate în spaţiul public de fostul călugăr Cristi Călin, catalogându-le drept calomnii.

Arhiepiscopia Tomisului a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, în legătură cu acuzele aduse ÎPS Teodosie de către Cristi Călin, numit în spaţiul public “călugărul-amant”.

ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului. Dacă cineva acuză pe ÎPS Teodosie, trebuie să prezinte şi dovezi, altfel acuzele devin calomnii. Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informaţiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuşi declară în interviu, acţionează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism şi exmatriculat de la două Facultăţi de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creştină: calomnie, comerţ neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Numele lui ÎPS Teodosie a fost invocat de Cristi Călin ca având legătură cu cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD după ce acesta a fost fotografiat în ipostaze intime alături de un tânăr.

Cel care l-o introdus pe gât deputatului este Înaltpreasfințitul Teodosie, de la Constanța. Între deputat și unul dintre șoferii lui Teodosie (…) ar fi existat ceva și atunci Teodosie s-a supărat așa de tare că i l-a băgat pe acest tânăr cu care apare în acele poze deputatul, dar vă pot confirma inclusiv cu poza de pe buletinului lui, că o am, că nu este minor, are 22 de ani”, a declarat Cristi Călin, potrivit gândul.ro.

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizând că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”. Aurel Bălăşoiu neagă că el ar fi unul dintre bărbaţii care apar în imagini şi afirmă că nu renunţă la calitatea sa de parlamentar.


Sursă foto: arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233