dobroge.tv

Live

Sorin Grindeanu, în vizită de lucru la șantierul podului suspendat de peste Dunăre: „Trebuie să fie dat în circulație la sfârșitul acestui an, pe grafic, pe anumite variante”

04 octombrie 2022
Publicitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a aflat astăzi în vizită de lucru la şantierul podului peste Dunăre. Oficialul se așteaptă să fie respectat graficul lucrărilor, astfel încât acesta să fie deschis circulației până la sfârșitul acestui an. Și pentru ca termenul să fie respectat, o echipă CNAIR va supraveghea lucrările. Întrebat despre cuantumul taxei pentru trecerea Podului de la Brăila, Grindeanu a explicat că în primii cinci ani de la deschidere trecerea va fi gratuită.

În această săptămână, au avut loc discuții între beneficiar și anume CNAIR și compania care desfășoară sau care execută acest proiect. Pe multe dintre punctele care existau blocaje și au existat blocaje. Graficul cu care constructorul a venit în fața dumneavoastră va fi pus și în practică, va fi unul real.

Trebuie să fie dat în circulație la sfârșitul acestui an, pe grafic, pe anumite variante care s-au explicat mai devreme, pe celelalte, în mod normal, în vara anului 2023 și anume variante spre Jijila și totodată știți că anul viitor trebuie să fie dat în circulație Drumul Expres Galați-Brăila, care va fi dat în circulație. Iar descărcarea de pe acest pod vine în acel Drum Expres”, a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233