dobroge.tv

Live

Planuri pentru plaja lărgită din stațiunea Mamaia

04 octombrie 2022
Publicitate

Plajele lărgite au reprezentat una dintre problemele reclamate în ultimii ani de operatorii economici din stațiunea Mamaia, dar și de o parte a turiștilor. Din fericire, în sezonul estival recent încheiat ei au avut voie să își amplaseze șezlongurile mai aproape de linia apei, urmând ca pentru anul viitor autoritățile să pregătească noi planuri și strategii de dezvoltarea a sectoarelor de plaje.

Există în momentul de față organizat un concurs de soluții pentru modul în care va arăta plaja lărgită din stațiunea Mamaia. El trebuie să-și producă efectele, să aflăm primele rezultate luna aceasta și în continuare rămâne deschis dialogului, astfel încât, după acest an în care granițele au fost deschise și turiștii au putut să beneficieze de servicii estivale și în alte țări, să vedem ceea ce doresc operatorii de turism din România.

Este un concurs de soluții organizat de Ministerul Mediului, gestionat de Uniunea Arhitecților din România și el ar trebui să se finalizeze cu planuri, proiecte, propuneri privind modul în care plaja din Mamaia ar trebui să arate, ținând cont de faptul că Mamaia este și stațiune și cartier în momentul de față”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233