dobroge.tv

Live

Vreme frumoasă în următoarele zile, în Dobrogea. Meteorologii anunță temperaturi de până la 23 de grade

Vreme frumoasă în următoarele zile, în Dobrogea. Meteorologii anunță temperaturi de până la 23 de grade
06 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vești bune de la meteorologi. Vremea se menține frumoasă în următoarele zile, în Dobrogea. Temperaturile maxime vor atinge 23 de grade. În weekend, în zona de coastă vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată.

Joi, 6 octombrie, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 de grade, iar cele minime între 9 și 13 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

Vineri, 7 octombrie, vremea va fi ușor mai caldă față de normalul termic al acestei perioade, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 19 și 23 de grade și minime între 10 și 14 grade. Cerul va avea înnorări temporare, mai ales noaptea, și vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, mai ales ziua, apoi va mai scădea în intensitate.

Și sâmbătă, 8 octombrie, vemea va fi relativ normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, în zona de coastă, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 22 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade.

Duminică, 9 octombrie, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade.


Sursă foto: telegrafonline.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233