dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O tânără în vârstă de 22 de ani a bătut patru poliţişti şi trei agenţi de pază

CONSTANŢA. O tânără în vârstă de 22 de ani a bătut patru poliţişti şi trei agenţi de pază
14 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat un scandal în urma căruia mai multe persoane au fost agresate.

RECOMANDARE: Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut patru poliţişti şi trei agenţi de pază: "Mama mea e procuror. O să muriţi!"

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în 11 septembrie, în jurul orei 21.20, o femeie în vârstă de 22 de ani se afla într-un local din Constanţa, iar la un moment dat a avut un conflict cu o altă femeie, pe care a tras-o de păr şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

„Numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.

În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenţilor de securitate, inculpata I.L.I. l-a muşcat de antebraţul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toţi trei agenţi de securitate în cadrul unei societăţi private. În acest timp, la faţa locului au venit trei lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei şi ulterior imobilizării şi încătuşării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebraţul stâng pe persoana vătămată R.A.M., poliţist local, şi a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de poliţie naţională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliţiei locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliţiei Locale Constanţa, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional. Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliţiei Locale Constanţa, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., poliţist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., poliţist local.

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat şi intervenţia unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate şi agitaţie excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanţe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac şi piept pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional”, potrivit procurorilor.

Procurorii mai spun că tânăra a ameninţat toate persoanele care i-au căzut victime, le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi le-a scuipat.

Momentan, tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233